Golventreprenad Gruppen växer: Omsätter idag 830 Msek

Golventreprenad Gruppen växer:

- Förvärv av sex välrenommerade golvföretag - Omsätter idag ca 830 Msek

Golventreprenad Gruppen välkomnar nu George Anderson Golv i Borås, KVM Golventreprenad i Norrköping, Aros Golv och platt i Västerås, Aros Golvavjämning i Västerås, Ljungby Golv och Värnamo Golv till gruppen. Ledningen i bolagen behåller sitt dagliga engagemang i verksamheterna och har även framöver ett betydande ägande i företagen.

I Golventreprenad Gruppen ingår med detta 14 stycken marknadsledande och välskötta golvföretag med en gedigen hantverkstradition. Genom förvärven nås en samlad omsättning på ca 830 miljoner och en personalstyrka på 500 personer. Golventreprenad gruppen är med detta Sveriges i särklass största entreprenadföretag i golvbranschen. Genom förvärven stärks gruppens marknadserbjudande ytterligare, både kompetensmässigt och geografiskt.

Att få samverka i en grupp som består av de bästa golventreprenörerna ger oss unika möjligheter till att stärka och utveckla våra bolag på ett hållbart sätt och därmed trygga framtiden i en omvärld där det ställs allt högre krav på oss” –säger Daniel Johansson, VD KVM i Norrköping och Kent Nilsson, VD Aros Golv & Platt i Västerås samstämmigt.

”Vi är en del av en allt mer professionell Byggbransch och vill vara med och leda utvecklingen framåt. Vi värnar om vårt hantverk och inser att ensam inte alltid är stark. När vi gavs möjligheten att vara en del av det här företagsbygget tillsammans med människor vi gillar så var det självklart att vara med - säger Erik Anderson, VD George Anderson Golv i Borås och Per Andersson, VD Ljungby Golv.

”Vi är väldigt tacksamma för att dessa fina bolag vill göra gemensam sak med oss. Vår totala konkurrenskraft stärks avsevärt och det ger oss möjlighet till ytterligare kompetensutbyte och utveckling för att skapa mervärden i den dagliga driften. Vi fortsätter gärna växa med rätt företag och rätt personer” -säger Hans Förster, VD Golventreprenad Gruppen. Ordförande Jesper Jelmteg tillägger ”Vi är på en riktigt rolig resa med ett gäng duktiga entreprenörer och ser med stor tillförsikt fram emot vår gemensamma utveckling”

Vid frågor, kontakta:
Hans Förster, VD Golventreprenad Gruppen, 070-725 5156
Jesper Jelmteg, Styrelseordförande Golventreprenad Gruppen, 070-555 5570

Nästa
Nästa

Gruppen förstärks ytterligare