Offert-förfrågan

 
Skicka!

Skötselråd och branschregler

www.golvbranschen.se

Plattsättning

Är du på jakt efter en etablerad och professionell plattsättare? TK Golv utför plattsättning i Enköping, för både företag och privatpersoner. Som kund hos oss får du alltid fast pris, bra service och högsta kvalitet. Du får naturligtvis också göra ROT-avdrag på våra tjänster.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi har lång erfarenhet av plattsättning i offentliga miljöer såsom simhallar, hotell och skolor. Vi har också arbetat länge med plattsättning och badrumsrenovering i hemmiljöer. Hör av dig med dina renoveringsplaner, oavsett storlek på ditt uppdrag!

Så här arbetar vi

Vi bokar en tid för ett besök på plats i samband med att du kontaktar oss angående dina planer. Vi bildar oss på så vis en uppfattning om just dina behov och etablerar samtidigt en personlig kontakt. Du får därefter en offert med fast pris och möjlighet att välja material tillsammans med oss. Slutligen bokar vi en tid för plattsättning.

Vi samordnar våtrumsarbeten

När du beställer plattsättning i våtrum samordnar vi hela renoveringen. Du behöver alltså inte anlita rörmokare och elektriker själv, vi sköter allt detta åt dig. Vi samarbetar med lokala, etablerade aktörer och garanterar dig därför högsta kvalitet i alla led.

Välkommen att kontakta oss på TK Golv i Enköping!

804
813