Offert-förfrågan

 
Skicka!

Skötselråd och branschregler

www.golvbranschen.se

Mattläggning

Söker du en professionell, etablerad mattläggare? Vi på TK Golv har utfört mattläggning i Enköping i många år, för både företag och privatpersoner. Vi ger dig alltid fast pris, hög kvalitet och bästa service. Naturligtvis får du också göra ROT-avdrag på våra tjänster.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi lägger mattor i såväl våtrum, sovrum, kök som hallar. Vi lägger också textilmattor i både privata hem och offentlig miljö såsom exempelvis skolor, hotell och kontorslokaler. Oavsett storlek på ditt uppdrag kan du alltid få hjälp hos oss. Hör av dig och berätta om dina renoveringsplaner!

Så här arbetar vi

När du kontaktar oss om dina planer bokar vi en tid för ett besök på plats. På så vis etablerar vi en personlig kontakt och bildar oss en uppfattning om just dina behov. Därefter får du en offert med fast pris och möjlighet att välja material tillsammans med oss. När du bestämt dig bokar vi en tid för mattläggning.

Vi samordnar helheten

När du  till exempel beställer mattläggning på golv och vägg i våtrum ingår även underarbeten. Vi samordnar hela renoveringen, vilket innebär att du inte behöver bekymra dig för de olika momenten i arbetet. Du behöver alltså inte leta efter en rörmokare och elektriker själv, det sköter vi åt dig. Vi samarbetar nämligen med etablerade och lokala aktörer och kan på så vis garantera dig högsta kvalitet i alla led.

Välkommen att kontakta oss på TK Golv i Enköping!

804
812