Offert-förfrågan

 
Skicka!

Skötselråd och branschregler

www.golvbranschen.se

Golvläggning

Behöver du hjälp med golvläggning i Enköping eller trakterna här omkring? Vi utför alla typer av golvarbeten, både för privatpersoner och i offentliga miljöer. Som kund hos oss får du alltid bästa service och fast pris. Självklart får du också utnyttja ROT-avdraget.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi lägger trägolv, laminatgolv, kakel och klinker. Vi utför också spackling, monterar värmegolv, kaklar väggar och slipar trägolv. Det har vi gjort sedan starten 1982 och har med åren hunnit bli experter på alla typer av golv och våtrum. Kontakta oss och berätta vad vi kan göra för just dig eller din verksamhet!

Så här arbetar vi

För oss är personlig service viktig, från den första kontakten till färdigt jobb. Vi börjar därför alltid med ett platsbesök, oavsett om vi ska renovera ett badhus, ett köpcentrum, en skola eller hemma hos dig.

När du har bestämt dig för golvläggning bokar vi in en tid och kommer sedan ut och tittar på dina behov. Du får en offert med fast pris och hjälp med att välja material. Därefter bokar vi en tid för själva utförandet.

Hos oss får du bara det bästa

Vi är specialister på golvläggning och anlitar endast kvalitetsmedvetna och miljötänkande leverantörer. Allt material vi använder är därför av allra högsta kvalitet. Till exempel använder vi bara godkända tätskikt för kakel och klinker. På så vis kan vi alltid garantera dig ett gott resultat.

Vi samordnar helheten i din renovering och även de målare, rörmokare, elektriker och andra hantverkare vi anlitar kommer från etablerade, lokala företag.

Välkommen att kontakta oss på TK Golv i Enköping!

804
811